Следвайте Гласове в Федералната комисия по комуникациите на САЩ поради опасения

...
Следвайте Гласове в Федералната комисия по комуникациите на САЩ поради опасения
Коментари Харесай

САЩ забраниха напълно продажбите на Huawei и ZTE в страната

Следвайте " Гласове " в 
Федералната комисия по връзките на Съединени американски щати заради опасения за националната сигурност издаде декрет за тоталната възбрана на продажбите на електронната и компютърната продукция на Huawei, ZTE, Hikvision, Dahua и Hytera на територията на страната. Агенция Bloomberg добавя, че тези ограничения са последната стъпка в дългата верига от наказания и забрани, налагането на които стартира през 2018 година от президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп.

Както към този момент споменахме, възбраната за вноса и на продажбата на това китайско съоръжение се изясняват с опасения за нарушение на националната сигурност на страната. Точният термин в указа е, че се не разрешава вноса на незаслужаващо доверие информационно съоръжение. Комисията разгласи своите дейности като значима част от тактиката на Съединени американски щати по отбраната на американския народ от закани, в това число и в областта на телекомуникациите. За налагането на тази възбрана всички членове на комисията гласоподаваха единомислещо.
Досега възбраната за закупуването на смарт телефоните, таблетите, 5G оборудването и така нататък, бяха неразрешени на всички държавни структури на Съединени американски щати, а за закупуването на тази инсталация не се дават държавни дотации. Преди време охранителните камери на Hikvision и Dahua интензивно се използваха от другите държавни институции на Съединените Щати, а радиостанциите на Hytera се купуваха за силовите структури на страната. Оборудването на Huawei и ZTE за 4G и 5G мобилните мрежи бе неразрешено за американските мобилни оператори още по времето на Тръмп.

Източник: kaldata.com

 
 
 
25 Ное 202230424 Ное 202244022 Ное 202274420 Ное 202259020 Ное 202214218 Ное 2022438КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани24 Ное 202226119 Ное 202278018 Ное 2022235524 Sep 20222974
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР